The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon domains not working

Discussion in 'General Discussion' started by phantom, Sep 27, 2002.

  1. phantom

    phantom Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have 2 clients trying to addon domain accounts. Both have them have switched name servers over 5 days ago and showing up in whois.

    Addon Domain Addition


    The subdomain, ferrovelho.sexyin.com has been added.

    Cannot determine nameserver ip for ferrovelho.com. Please make sure that it is registered with a valid domain name register.

    The subdomain, ferrovelho.sexyin.com has been removed.

    ferrovelho.com could not be setup. The subdomain ferrovelho.sexyin.com was not setup either.

    This is just one of them. Any ideas?
     
  2. AlaskanWolf

    AlaskanWolf Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fremont CA
    tweak your settings and try select &setup parked domains without registrar...&
     
  3. actguys

    actguys Member

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey phatom,

    Any luck.....


    me too facing the same. proplem



    help is appreciated.
     
Loading...

Share This Page