The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon Domains Problem

Discussion in 'General Discussion' started by echo_bg, Jul 23, 2005.

  1. echo_bg

    echo_bg Active Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi there,

    I have a strange problem with 2 domains that are hosted on my server. Both of them was registered in same time and has equal nameservers. I have set up the first and it is allready in use bu it's owner. When I try to park second one i am getting the following error message:

    "" Sorry, you are not allowed to park common domains. xxx.xxx.xxx.xxx,xxx.xxx.xxx.xxx
    Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not
    \nappear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to
    \nthis servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ip.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
    /n ""

    Can you please give me an advice what is the problem.

    Thank you in advance
     
  2. akrzystek

    akrzystek Member

    Joined:
    Jul 8, 2005
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    the same problem

    i have the same problem!

    it doaes't exist a solution for this problem?
     
  3. Blakice

    Blakice Registered

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    I got that today too! I have been having problems with changing IPs all morning, I will dig deeper
     
  4. Johnpg82

    Johnpg82 Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have trouble with this as well.
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If you haven't moved the domain to the servers IP address, or it hasn't propagated yet, then you may need to enable WHM > Tweak Settings > Allow Creation of Parked/Addon Domains that resolve to other servers, and possible > Allow Creation of Parked/Addon Domains that are not registered, too. Then try again. You should probably uncheck those options afterwards.
     
Loading...

Share This Page