The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon module clamav

Discussion in 'cPanel Developers' started by lfazekas, Oct 2, 2004.

  1. lfazekas

    lfazekas Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello

    I am running WHM 9.7.2 cPanel 9.7.7-R15
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    When I go into Addon modules and try to install
    Name: clamavconnector
    Author: cPanel Inc.
    Version: 0.75.1-0.99.9
    Description: Virus Protection for Email and Filemanager Uploads !!BETA VERSION!!
    Price: free

    I get an error message saying that I need Cpanel Pro in order for this to work.
    How do I get Anti-virus software for my version??

    Thanks
    Les
     
  2. belaus

    belaus Member

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. theonedotca

    theonedotca Member

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    install the cpanel pro module, then use the link that it gives you to obtain activation for it.
     
  4. lfazekas

    lfazekas Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks guys - worked like a charm.
    I appreciate the assistance.

    Les
     
  5. ben_leow

    ben_leow Registered

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi there. i dunno what went wrong. I have installed the pro module, and then the clamavconnector. But when I try scanning in cpanel, it stucks at loading ... What is wrong? These are my softwares info...

    Name: clamavconnector
    Author: cPanel Inc.
    Installed Version: 0.85.1-1.0
    Version: 0.85.1-1.0
    Description: Virus Protection for Email and Filemanager Uploads !!BETA VERSION!!
    Price: free
    WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-R82
    RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0

    Hope someone can help me.
     
  6. ElrondBCN

    ElrondBCN Active Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boston, MA USA
    Same thing for me. Stuck where it says "loading" and I have enabled it in WHM.
     
  7. bidouilleur

    bidouilleur Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have the same issue on 2 servers out of 7

    One is running on Fedora and another on RHE 4

    All are setup identically and for some reason those 2 load and stuck, read about any topic on this forum related to ClamAV and also on several other forums without any luck till now

    If someone has an idea or link to a possible solution, we'd appreciate

    thanks
     
  8. WhyMan

    WhyMan Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    Yup u can count me in too.. got clients jumpin on me all the time :(

    Server Info
    "WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-S83
    Fedora i686 - WHM X v3.1.0"

    Can't remember it ever working on this server, although runs fine on our others??
    any resolution to this would be greatly appreciated, thanks

    Cheers.. :cool:
     
Loading...

Share This Page