The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon scripts and phpbb installer not working correctly

Discussion in 'General Discussion' started by BP Steven, Sep 6, 2003.

  1. BP Steven

    BP Steven Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Ever since we upgraded to cpanel 7.4.2-S82 we've been having problems with the script installers.

    phpbb - phpbb won't even install. After the install it redirects to the install/install.php file which isn't even there. The other phpbb files are installed however.

    phpnuke - phpnuke seems to install fine but won't upgrade. This is because the upgrade.html file can't be found. Is this a skin problem or a cpanel problem? It happens on both x and x2.

    InvisionBoard - No problems with it.

    Oscommerce - Same problem with phpnuke. The upgrade.html file is not found.

    Thanks in advance for any help you can give on this.

    cPanel.net Support Ticket Number:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mickeymouse

    mickeymouse Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dear BP Steven,

    Please run these scripts present under /scripts/
    directory in your server

    phpini
    fixcartwithsuexec
    fixeverything

    This should fix your problem.

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. matthewdavis

    matthewdavis Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NC, USA
    I'm having trouble installing phpbb. I'm using Cpanel 8.2.0 Release 28.

    I get this error message when I create it in Cpanel.

    We are going to install this board in /home/breaknec/public_html/forumstar: ./templates/subSilver/admin/db_utils_backup_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/viewtopic_poll_ballot.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: ./templates/subSilver/viewforum_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: ./templates/subSilver/viewonline_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/search_username.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/theme_info.cfg: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/modcp_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: ./templates/subSilver/images/folder_new.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/cellpic1.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/cellpic2.jpg: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/cellpic3.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english: Cannot mkdir: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_ip.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_pm.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_icq_add.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_www.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/reply.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_profile.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_yim.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/post.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/msg_newpost.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_quote.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_email.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/reply-locked.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_edit.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_search.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_msnm.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/lang_english/icon_aim.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_minipost.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_members.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_search.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/topic_move.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_message.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/vote_rcap.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_faq.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/msg_sentbox.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_latest_reply.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/logo_phpBB_med.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/msg_inbox.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/topic_unlock.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_locked_big.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/topic_lock.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_minipost_new.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_hot.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/whosonline.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/msg_outbox.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_big.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_sticky_new.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_new_hot.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/vote_lcap.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_new_big.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_lock_new.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_profile.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_groups.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/index.htm: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_newest_reply.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/cellpic.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/topic_delete.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_login.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/created_by.jpg: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_announce_new.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/topic_split.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/msg_savebox.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_announce.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_delete.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/icon_mini_register.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/voting_bar.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/spacer.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/images/folder_lock.gif: Cannot open: No such file or directory tar: ./templates/subSilver/profile_view_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/search_results_posts.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: ./templates/subSilver/index.htm: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/posting_preview.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/search_results_topics.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/privmsgs_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/posting_smilies.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/index_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/privmsgs_popup.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/posting_poll_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/subSilver.css: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/confirm_body.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/simple_footer.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/subSilver/jumpbox.tpl: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Skipping to next header tar: ./templates/index.htm: Wrote only 0 of 10240 bytes tar: Error exit delayed from previous errors


    And when I goto /forum, I get redirected to the nonexistant install/install.php

    Any suggestions? I did the above commands.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. LiquidwebMike

    LiquidwebMike Registered
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 7, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: RE: Addon scripts and phpbb installer not working correctly

    A customer of ours is also having trouble with creating forums. Is there any word on a fix for this problem? These scripts were run, with no effect. The forum user/database appears to be created, but there are no tables to be seen, and the config.php file in the forum directory is empty, which I would assume is why it's trying to go to installs/install.php.

    cPanel.net Support Ticket Number:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. PPNSteve

    PPNSteve Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    393
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somewhere in Ilex Forest
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Re: RE: Addon scripts and phpbb installer not working correctly

    We seem to be having same issues, phpBB won't install at all. I ran these scripts but got some errors..
    Code:
    root@cpanel1 [~]# /scripts/phpini
    x - creating lock directory
    x - SKIPPING /usr/local/lib/php.ini (file already exists)
    root@cpanel1 [~]# /scripts/fixcartwithsuexec
    Enter username? root
    invalid user at /scripts/fixcartwithsuexec line 10, <STDIN> line 1.
    root@cpanel1 [~]# /scripts/fixeverything
    
    What username would i use?
    perhaps these issue can be addressed in the next update.. we currently are running WHM 8.8.0 cPanel 8.8.0-R37 on RH7.3
    anyone else got an idea??
     
  6. ricoche

    ricoche Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    In addition to phpBB2, anyone having issues with Agora Shopping Cart?
     
Loading...

Share This Page