Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

AddonDomain::listaddondomains XML-API issue

Discussion in 'cPanel Developers' started by chrislarge305, Dec 2, 2009.

  1. chrislarge305

    chrislarge305 Registered

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Hi there,

    Trying to use the API to add a domain but also trying to list the current domains but having an issue.

    IS there something wrong with that because the error I am getting is

    Thanks for your help

    Regards

    Chris
     
    #1 chrislarge305, Dec 2, 2009
    Last edited: Dec 2, 2009
  2. MattDees

    MattDees Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    416
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Chris, THis is a known issue in 11.24 and older versions of 11.25.

    Please try using the Park module for this (they both have listaddondomains available to them)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chrislarge305

    chrislarge305 Registered

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Thanks for the reply.
     
  4. agmorrison

    agmorrison Registered

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Is there a way to get a full list of all the parked and addon domains for an entire server?

    AddonDomain::listaddondomains indicates that it can be done but I cannot figure out how.
     
  5. MattDees

    MattDees Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    416
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    you would need to run /xml-api/listaccts and then execute

    /xml-api/cpanel?cpanel_xmlapi_module=AddonDomain&cpanel_xmlapi_func=listaddondomains&user=$username

    for each username.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...
Similar Threads - AddonDomain listaddondomains issue
  1. durangod
    Replies:
    5
    Views:
    7,623

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice