Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Advice: Auto Repair is running...

Discussion in 'General Discussion' started by [JZ], Apr 3, 2008.

  1. [JZ]

    [JZ] Member

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Hi All,

    Just after a little advice, can't find much when searching about this.
    Have tried a few things to resolve this but nothing has worked so far.

    In /scripts/upcp email i always get the following:

    Everything runs fine but...
    Any ideas or point me in the right direction?

    Many thanks.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    AFAIK, it runs everytime upcp runs and is perfectly normal. It's part of the processes cPanel have implemented to fix known issues with perl modules on cPanel servers.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. [JZ]

    [JZ] Member

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Thought that might be the case, many thanks for confirming it.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice