The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

After maildir conversion IMAP is OK but Horde ???

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Bulent Tekcan, Oct 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bulent Tekcan

    Bulent Tekcan Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My Horde webmail is not working ???

    Hello

    After maildir convesation my IMAP is OK.Outlook or express is received mail.But when I login horde There are no messages in this mailbox report there.

    Where is the problem I cannot find :confused:
     
    #1 Bulent Tekcan, Oct 10, 2005
    Last edited: Oct 11, 2005
  2. Bulent Tekcan

    Bulent Tekcan Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This morning I try /scripts/convert2maildir but hang on Waiting to bind to port 110 (address already use...)

    What does it mean ? Also I didn't use named service.
     
    #2 Bulent Tekcan, Oct 11, 2005
    Last edited: Oct 11, 2005
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Please follow the existing threads on the maildir conversion and try the remedies posted rather than starting a new thread.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page