The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Again the same thing !!!!

Discussion in 'General Discussion' started by mitul, Sep 8, 2003.

  1. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello All,

    I am having issues with webalizer on two servers of mine. both are on Latest Stable build 117.

    Server 1. Webalizer has not been updated since 24 August.

    Server 2. Webalizer index.html file is empty.
    /home/user/tmp/webalizer/index.html -- 0 bytes

    Tried on both the servers :
    ./fixwebalizer
    ./runlogsnow
    ./runweblogs

    The runweblogs now script halts at this point :
    About to fork() [ALL DOMAINS: ]
    Waiting for load to go down to continue

    Long Waiting and nothing happens.

    Also followed the RRDs Tools by SSSKumar but even that didnt helped.

    Anything else ?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    edit /var/cpanel/cpanel.config
    find extracpus=
    increase the value to 3 times the number of processors you have. So if you have 2 then change the value from 0 to 6.
    save & close then execute as root /usr/local/cpanel/startup

    Scripts should then generate within a few hours by themselves provided your clients have enough disk space in their accounts to write the new stats data.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks for the reply.
    I have made the change could you please tell me if i have to execute the scripts manually or it will happen itself , what will be the expected time frame for the scripts to generate the logs.

    Also the index.html in one of the domain is empty for the webalizer and hence it does not dislpay anything. How can i get the index.html back, i have checked my backup but even those contains the empty file.

    Thanks.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page