propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
Hello,

I just setup a new cpanel/whm server and i registered aim and icq accounts for the server, but it is not coming online. Any ideas?
 

propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
thats odd, because mysql is down, i am getting the e-mails but it is not signing on and msging me
 

propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
oops, i found out they were the wrong user/pass, i put in the correct ones, lets see what happens
 

Snowman30

Well-Known Member
PartnerNOC
Apr 7, 2002
679
0
316
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Ive found that ICQ has never worked for me and that AIM sporadically works.

Ive got R117 so i dont know if there is a problem with it or what.
 

propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
i dont see it i see:
Server Setup
Edit Setup
Tweak Settings
Tweak Ftp Settings
Change Update Preferences
Change Hostname
Modify Resolver Configuration
Server Time
Reseller Center
Manage Nameserver IPs
Inital Quota Setup
Inital Nameserver Setup
Set MySQL Root Password
Enable/Disable Traceroute
Change Root Password
Change System Mail Preferences
Service Manager
Enable/Disable SuExec
Manage Wheel Group Users
Shell Fork Bomb Protection
Setup Remote Access Key

and in edit setup everything is set correctly
 

propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
Originally posted by awsol
You are on an old version. Run /scripts/upcp
i just installed it yesterday version 6:
==> Attempting to find out what the latest version is...done.
==> Checking to see if you have the latest version.....Yep! 6.0.0-RELEASE_23
==> Exiting


could it be the skin im usign? im using xskin
 

awsol

cPanel Test Bitch
Feb 8, 2002
591
0
316
Boston MA
Contact Manager You can now change where specific types of alerts go and alter their which contact method each one uses. (6.0.0 build 41 or later only)

Try another upcp with the blue theme and see what happens.
 

propcgamer

Member
Feb 18, 2003
13
0
151
==> Attempting to find out what the latest version is...done.
==> Checking to see if you have the latest version.....Yep! 6.0.0-RELEASE_23
==> Exiting


same thing, how do i get build 41?