The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

all addon domains is parked domains.. (Ea3)

Discussion in 'General Discussion' started by gdns, Oct 18, 2007.

  1. gdns

    gdns Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi..

    we have updated to use ea3 on our release system

    first of all I tried to do a 1:1 update, useing apache 1.3, but for some reason, it kept crashing (signal 11) when started/configtest

    we did go with the update to apache 2.. oh boy..

    right now one of our customers addon domains is working.. they are all listed as addon domains AND parked domains. Result, none of the addon domains are working.

    I have searched the forum and found
    /usr/local/cpanel/bin/userdata_update --unpark-addons
    /scripts/rebuildhttpdconf

    but that do not fix the problem

    when a user is logged into the cpanel interface, it still shows the domains listed on both pages, and it is not working yet...

    I have created an ticket a few hours ago (218718).. no answer yet, my customers is tailing me down with snipers, so i did go for this forum post in hope of solutions.. :)

    info:
    WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-R17665
    FREEBSD 6.2-RELEASE-p8 amd64 on standard - WHM X v3.1.0

    looking forward for smart solutions..
     
  2. gdns

    gdns Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    it would be really nice with an update on ticket 218718 ... I have a very unstable hosting platform with addondomains changeing to parked domains out of the blue thin air

    almost 24 hours without a word from cpanel 3. level support is not good enough guys
     
  3. dexus

    dexus Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I also have a same problem after Apache upgrade, but only on one server, where are installed php4 & php5 together. On other server with only php5, there is no such problem. Also I should mention that both servers have Apache 1.3, so that problem obviosly is not related to Apache version.

    Can you please post a solution when you get some answer from support.
     
  4. dexus

    dexus Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Oh, I just now noticed the date of this thread. :)

    @gdns
    Can you please tell me what was the solution?

    Thanks.
     
  5. CoolMike

    CoolMike Well-Known Member

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm also wondering what is the solution because I have the same problem. Not wil all addon domains but with some...
     
  6. dexus

    dexus Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This was the solution for my problem:

    /usr/local/cpanel/bin/userdata_update --unpark-addons
     
  7. gdns

    gdns Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1


    there is no solutions.


    the problem came when I bumped back to stabel.. and from there up to current


    My datafiles was fucked up, and cpanel staff could not recreate the data from the setup files


    There seems to be a connection to what /cpanel theme you are useing, and for the fact if your users use the same path for more than one addon domain.




    I had to manually edit /var/cpanel/userdata files (I DO NOT RECOMEND THIS!). If you fumbles, your customers is gone..

    What you need to do:
    Force all user to use x3 theme!
    When you find a user with the problem, delete the addon/parked domain.
    readd it from x3 theme... everything is back to normal


    I have 500 users... not 5000 or 50000.. thank god.

    makeing an addon domain take ages.. like.. 45-60 seconds.. anyone got an input on that?
     
  8. dexus

    dexus Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Did you tried this...

    /usr/local/cpanel/bin/userdata_update --unpark-addons

    This fixed all user files automaticaly for me.
     
  9. CoolMike

    CoolMike Well-Known Member

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    This did not help for me...
     
  10. gdns

    gdns Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    it does not work, since the background datafiles tells it's a parked domain, so that would not help you
     
Loading...

Share This Page