The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

all cpanel themes messed up after upgrading to edge 510

Discussion in 'General Discussion' started by a66fm, Sep 30, 2006.

  1. a66fm

    a66fm Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greece
    after upgrading to Edge 510 all cpanel themes are a real mess with tons of errors when i access the non ssl cpanel url.
    if i use the ssl url i just get the top of each theme's page:confused:
    is anyone having the same problem?
     
  2. jclarke

    jclarke Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It sounds like you are having a similar problem to what I am seeing on EDGE 510, when you look at /usr/local/cpanel/logs/error_log are you seeing any errors like this:
    Code:
    apachewrap: dynamic-link.h:57: elf_get_dynamic_info: Assertion `! "bad dynamic tag"' failed.
    I haven't got a solution yet but I am just wondering if your problem is the same as mine.
     
  3. jclarke

    jclarke Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Dropping to current is not really an option for this server since we are running Apache 2, but if there is no fix soon I might have to try to convert back to Apache 1 and back down to current but I would rather not do that.
     
  4. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    We saw this as well, dropping down to Current seemed to fix it up.
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Have you let cPanel know so they can fix it?
     
  6. a66fm

    a66fm Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greece
    not yet as i thought i was the only one having this problem
     
  7. a66fm

    a66fm Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greece
Loading...

Share This Page