The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

All email password Incorrect

Discussion in 'E-mail Discussions' started by ubuy, Aug 28, 2007.

  1. ubuy

    ubuy Member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I got all of my email account for all domain is not correct I cannot login to pop3 or webmail,
    and I get this error message in exim_panic.


    2007-08-29 09:40:50 failed to expand condition "${perl{democheck}}" for democheck router: Undefined subroutine &main::democheck called.

    2007-08-29 09:40:50 failed to expand condition "${perl{checkbx_autowhitelist}{$authenticated_id}}" for boxtraper_autowhitelist router: Undefined subroutine &main::checkbx_autowhitelist called.

    2007-08-29 09:40:50 failed to expand condition "${perl{checkspam}}" for lookuphost router: Undefined subroutine &main::checkspam called.

    2007-08-29 09:40:50 failed to expand condition "${perl{checkspam}}" for literal router: Undefined subroutine &main::checkspam called.


    Please help me out. urgent
     
  2. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
    Do a search in these forums for "democheck router"

    Quite a few people found that its related to either missing perl modules or exim files.
     
  3. ubuy

    ubuy Member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    weird exim

    Thank you for your kind assistance, but it's really weird I haven't open the page you gave me. and the problem is solved by itself ? haha
     
  4. XzaB

    XzaB Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Egypt, Cairo
    did u tried to reinstall Exim ?

    as i got this problem before but by forcing reinstalling Exim is get fixed ...
     
  5. Bailey

    Bailey Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    I have run

    /scripts/upcp --force

    and

    /scripts/eximup --force


    twice and the problem persists. Cannot login to any email account on the server.


    This is on:

    cPanel Version 11.11.0-CURRENT
    cPanel Build 16668



    I will be opening a ticket with cPanel and will let y'all know what they say.

    :D Bailey
     
  6. Bailey

    Bailey Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    I rebooted the server and now all e-mail logins are working fine.

    :D Bailey
     
Loading...

Share This Page