Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

All passwords stopped working

Discussion in 'General Discussion' started by samb0057, Apr 24, 2012.

  1. samb0057

    samb0057 Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    So today, I added a new email account to one cpanel account on my server. Immediately afterwards, all passwords have stopped working. I can not log in over IMAP, I can not log in to WHM, or cPanel, for any user on the entire server.

    Has anyone else encountered this? I can't find anything in the logs.

    I rebooted and did an upcp --force, no luck.
     
  2. samb0057

    samb0057 Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Solved.

    Brute force locked me out - maybe my IMAP client hit the server a few times in the background when I was setting up the new account before I added the new password.
     
  3. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,608
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    238
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You may want to add your IP to the cPHulk Brute Force Protection whitelist in WHM in that area. That way you won't be locked out going forward again.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice