The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

All quotas show 0.. Help please!!

Discussion in 'General Discussion' started by magitek099, Jan 26, 2008.

  1. magitek099

    magitek099 Registered

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello ( Sorry about my bad english )

    All accounts quotas display "0"... but users are using space.

    [​IMG]

    I try scripts/fixquotas , but don't work.
    When I run the script , this log is showed :



    Installing Default Quota Databases...../aquota.user..../quota.user..../boot/aquota.user..../boot/quota.user..../home/aquota.user..../home/quota.user..../tmp/aquota.user..../tmp/quota.user..../usr/aquota.user..../usr/quota.user..../var/aquota.user..../var/quota.user..../tmp/aquota.user..../tmp/quota.user..../backup/aquota.user..../backup/quota.user.....Done
    Quotas are now on
    Updating Quota Files......
    quotacheck: Scanning /dev/sda3 [/] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
    done
    quotacheck: Checked 1130 directories and 7903 files


    quotacheck: Scanning /dev/sda3 [/] quotacheck: Old group file not found. Usage will not be substracted.
    done
    quotacheck: Checked 1130 directories and 7903 files

    ....Done



    please, any help is usefull.
    Thanx in advance =)



    P/S: A friend ( fabianska ) post it some days ago, but he can't review the forum for now.
    And user "Amit Deshmukh" answer me:

    Please fire the following command :

    /scripts/fixquota

    and then

    service cpanel restart

    Let us know in case of further assistance.

    Regards,
    Amit


    but don't work =(
    Thanx anyway Amit ;)
     
  2. DeiseHost

    DeiseHost Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Run:

    /scripts/fixeverything

    Then restart all services.
    You may need to reboot the server altogether.
     
  3. magitek099

    magitek099 Registered

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Perfect !!!

    That's works !!

    But I was have run script and reboot server two times. haha... strange, but work!!

    Thanx!!! =)
     
Loading...

Share This Page