The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

All subdomains are redirecting to main domain

Discussion in 'General Discussion' started by Aftabgardan, Sep 25, 2012.

  1. Aftabgardan

    Aftabgardan Registered

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Hi there,
    I transferred my website to w new server about 30 hours ago.
    I changed my Domain's NSs...
    After that, Now, all of my subdomains are showing exactly what my main domain is showing!
    have a look:
    http://aftab.cc
    http://st.aftab.cc
    http://gallery.aftab.cc

    Could you please help me? :(
     
  2. josh123456

    josh123456 Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    this is your internet cache
    i dont see any problem
     
  3. Aftabgardan

    Aftabgardan Registered

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Really? You mean all of my country-mates have the same problem?
    I've tested it from many different locations of our country, with many ISPs. It is clear from the number of my online users in one of our subdomains. before this problem online users were 50 but now 2 guys are online. (I open that subdomain by putting the name of that at the end of the main domain)

    Any way, I'm guessing our routers have some problems but I don't know what!
    Is there a way to signal the routers to flush their DNS table or something like that?

    What causes these problems and what's the solution?
    I'm not the first and the last one! so it needs to be solved. have a look here:
    http://forums.cpanel.net/f5/all-subdomains-redirecting-main-domain-77595.html
    and if you google it you can find some people having the same problem...
     
  4. Aftabgardan

    Aftabgardan Registered

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Finally the problem was discovered!! You may not believe but it seems that it is a bug in CPanel, when you transfer a website to a new server, sometimes all subdomains are added as a Parked Domain!!!! You have to go to Parked domain and remove all of them and if it is needed you should remove all subdomains and create them again!!

    I just remembered when we transferred our website about 7 years ago, I faced to this problem but I couldn't understand how our hosting solved the problem! but now they told me the problem...

    Anyway, I hope this topic would be useful for future and I hope CPanel team review their codes and cover the bug!

    Thanks for your help ;)
     
Loading...

Share This Page