Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Amavis Ng 1.6.1 not working ! HELP ! HELP !

Discussion in 'General Discussion' started by hkewell, Mar 4, 2003.

  1. hkewell

    hkewell Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2002
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    New Amavis Ng 1.6.1 - not working ... please help ...

    i using old one Amavis Ng 1.4.1 is no problem ... Who have old file exim+virusscan.tar.gz ? Please send to me.

    Thanks
     
  2. kwimberl

    kwimberl Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Try this first:

    /scripts/patcheximconf
     
  3. hkewell

    hkewell Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2002
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Also cannot working. We click " Deliver Now " ,just hold on following. Why ?

    Message 18qkhN-0005Ge-00 is not frozen
    delivering message 18qkhN-0005Ge-00
     
  4. regex123

    regex123 Registered

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    It's a bug in the latest antivirus installer.

    Just disable the exim filter in the mean time until they fix it.

    Go to root console, edit /etc/exim.conf and look for the line:

    message_filter = /etc/antivirus.clam.exim

    and change it to:

    message_filter = /etc/antivirus.exim

    Save the file and then run:

    killall -9 clamscan

    And then:

    /etc/rc.d/init.d/exim restart

    Your mail queue will start clearing rather quickly.
     
  5. torwill

    torwill Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    i had the same problem, installed exim+antivirus.tar.gz from layer1 on 3 machines but 2 of them failed sending mail out and incoming mail are not sent to mail boxes.

    the clam in exim+antivirus.tar.gz was likely to cause the problem. mails seemed to be hold by clamscan. i commented out "; virus-scanner = CLAM" in amavis.conf. then mails are working again. so i removed order version of clamav and tried the clamav-0.54.tar.gz and it solved the problem.

    just my 2 cents.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice