Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

AMD64 FreeBSD 6

Discussion in 'General Discussion' started by Game Wizards, Dec 27, 2005.

  1. Game Wizards

    Game Wizards Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hey,

    Does anyone have amd64 fbsd 6 working ok with cPanel?

    Thanks,
    Scott
     
  2. wzd

    wzd Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey Scott,

    I've been having trouble getting my AMD64 to work with FreeBSD let alone Cpanel.

    I dont see any reason why it shouldnt work :) I believe Cpanel does support 64bit architecture. Although i cant find many resources about it :eek:

    Although it is interesting to see that Cpanel seems to fail under a centOS install on 64bit:

    http://www.atlas-tuesday.com/centos-41-64-bit-cpanel

    Another article about Cpanels move to 64bit (Which was maybe a bit fast) :
    http://www.webhostgear.com/298.html

    Be warned it is quite scathing and the person is probably a pissed off individual who tried to install it under deadrat or something ;-)

    Let us know if you've given it a go

    :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 wzd, Dec 27, 2005
    Last edited: Dec 27, 2005
  3. Game Wizards

    Game Wizards Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hey

    I have cPanel running fine on CentOS 4.2 amd64. I also have FreeBSD 6 amd64 installed on another box. I want to replace the 4.2 box with BSD. I'll request a reload and see how it goes.

    Thanks!
    Scott
     
  4. wzd

    wzd Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Good to hear about it working fine on CentOS.

    I'm getting another box added into a co-location plan and it's probably going to be 64bit. will give it a go and let you know if anything comes up.

    Good luck and keep us updated! :P
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice