The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Analog does not start new each month

Discussion in 'General Discussion' started by Sash, Jun 19, 2003.

  1. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Has anyone noticed that analog does not start new after each month?

    If you look at site stats in June for a site created in April it lists the stats from April until June rather than just June.

    Mike

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does everyone else's analog stats start new at the beginning of each month?

    Mike

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. fikse

    fikse Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    same thing happens here.... any fixes for this?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Not yet...

    Mike

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    same problem here :( I noticed just now.

    Running /scripts/runweblogs fix the problem
    updating stats for 1 user .
    But I need to update stats for ALL users ...


    Please anyone can find a solution ?
     
Loading...

Share This Page