The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

analog not working....

Discussion in 'General Discussion' started by vishal, Aug 31, 2003.

  1. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hello All,

    When I select the month from analog to view the stats no stats are being displayed.

    I see following corrupt log error.

    =========================
    General Summary
    (Go To: Top: General Summary)

    Successful requests: 0
    Corrupt logfile lines: 174
    =========================

    I tried updating cpanel, runweblog & fixwebalizer.

    Any suggestions on fixing the above error and make analog stat work.

    Thank you,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mickeymouse

    mickeymouse Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dear vishal,

    The error you posted states the log file is corrupt. Analog should tell you what\'s going on. If the lines are corrupt, you can use Analog\'s \"DEBUG C\" command to have it tell you
    where in the process it\'s failing to read the lines.

    For more details look into the following link,

    http://www.analog.cx/docs/debug.html

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page