The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anomoly after migration to new server

Discussion in 'General Discussion' started by bking, Mar 23, 2006.

  1. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    I just migrated a bunch of sites to a new server.
    They all work correctly.

    After, I went to change the cpanel theme for a few... so went to modify account and selected the user . I changed their theme and clicked 'save'.
    On the resulting screen, it shows the 'Changes'

    Now, I note in this screen it has IP=xxx.xxx.xxx.xxx, but the IP is that of an OLD server. Not the current IP.
    Checking httpd.conf etc and they are all correct, so I am assuming this is a cosmetic thing. However, where is this information stiored, and how can I fix it, so it reflects the correct, and currnt IP?
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Stored in /var/cpanel/users/username
     
  3. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    Thanks for that.

    Looks like a bug in the cpanel 'move' feature. It does not reset the IP listed in those files, to that of the new server. Not a showstopper, but a bug none the less.

    Thanks chirpy...as always :)
     
Loading...

Share This Page