Another new backup problem

richardjkeys

Registered
Oct 16, 2013
3
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
I've recently started using the new backup system on our server; most of the time it's successful but every few days, the remote location is disabled when it reaches 101 errors - I made this 100 to see if it would fix it as mentioned on another post.

I've checked the cptransporter log, and there seems to be a lot of "unknown errors" like this (although not always with the same account):

Code:
[2013-10-16 02:35:48 +0100] warn [cpbackup_transporter] Upload attempt failed: Unknown Error at /usr/local/cpanel/Cpanel/LoggerAdapter.pm line 26
        Cpanel::LoggerAdapter::warn(Cpanel::LoggerAdapter=HASH(0x167ad88), 'Upload attempt failed: Unknown Error') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Backup/Queue.pm line 219
        Cpanel::Backup::Queue::transport_backup::attempt_to_upload_file(Cpanel::Backup::Queue::transport_backup=HASH(0x1650de8), Cpanel::Transport::Files::FTP=HASH(0x2158a90), '/home/_backup/2013-10-16/accounts/yorkday.tar.gz', 'c$
        Cpanel::Backup::Queue::transport_backup::process_task(Cpanel::Backup::Queue::transport_backup=HASH(0x1650de8), cPanel::TaskQueue::Task=HASH(0x2157460), Cpanel::LoggerAdapter=HASH(0x167ad88)) called at /usr/local/cpanel/3rd$
        eval {...} called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib64/perl5/cpanel_lib/cPanel/TaskQueue.pm line 574
        cPanel::TaskQueue::__ANON__() called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib64/perl5/cpanel_lib/cPanel/StateFile.pm line 246
        eval {...} called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib64/perl5/cpanel_lib/cPanel/StateFile.pm line 246
        cPanel::StateFile::Guard::call_unlocked(cPanel::StateFile::Guard=HASH(0x2157a30), CODE(0x2149b20)) called at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib64/perl5/cpanel_lib/cPanel/TaskQueue.pm line 579
        cPanel::TaskQueue::process_next_task(cPanel::TaskQueue=HASH(0x1f26c50)) called at /usr/local/cpanel/bin/cpbackup_transporter line 89
        eval {...} called at /usr/local/cpanel/bin/cpbackup_transporter line 87
The backups worked fine with the setup before, and I've increased the timeout value to 50000.

Where do I begin to solve the problem?
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,201
363
Hello :)

Could you open a support ticket so we can take a closer look? You can open a support ticket via:

Submit A Ticket

Please post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

Thank you.