The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Any Admin arround?

Discussion in 'General Discussion' started by ehsan, Aug 18, 2002.

  1. ehsan

    ehsan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any admin arround?
    Nick?
    or any one can help us

    it is the 4th day our WHM does not show up.
    after login to WHM it shows IE DNS error page.

    Tried almost every thing!
    cpanel tickets... every thing.


    Would appreciate if any one shares any idea...
     
  2. mikerayner

    mikerayner Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2002
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It seems your last time cpanel upgrade was unsuccessful

    I read a post by ITF before about manual upgrading cpanel while /scripts/upcp does not work (when you have the latest version of cpanel), but unfortunately I can't find that post

    At the next cpanel update if you try /scripts/upcp then your problem will be solved
    Unfortunately there isn't any newer version than build 60 now (date of this post) you could wait for next release or find that post by ITF
     
  3. ehsan

    ehsan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well
    Mike
    that was the best answere I heard so far,
    Thanks a lot because it does make sence,
    I had stable_60 when it happend and there is no new release,
    I used bcpup and cpup but no luck...
    It seems it does'nt replace it with new one.

    I will look for that post.

    Thanks again
     
  4. kempes

    kempes Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I have exactly the same problem as ehsan's.
    I've got a bunch of new customers who are waiting
    for their accounts to be setup, but I can't access WHM . :(

    Nick, is there any work around to this problem?

    Please...please....
     
  5. parag

    parag Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Strange things happening to you guys.. hmmm

    our whm is working just perfect.

    best regards
    Parag
     
  6. kempes

    kempes Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This problem is happenning only on my servers
    who have automatic cpanel updates.

    Nick, are reading these posts?

    Anyone knows how to &force& /scripts/upcp
    update Cpanel? Everytime I run it, it does not want to
    upgrade CPanel since the server has the latest build
    (stable_60).

    Thanks.

    PS:
    Next time I will set all my servers to have manual updates
     
  7. kempes

    kempes Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Just an update.

    After I ran /scripts/fixeverything, whm start to work again.
     
Loading...

Share This Page