The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone have DNS issues

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by psychodreams, Jun 10, 2007.

  1. psychodreams

    psychodreams Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok I just went through 2 seperate fresh installs of fedora 5 adn upgraded to cpanel 11.
    I was getting complains of not being able to log into ftp's
    and the worst has anyone actually done a dnsreport on a domain on a Cpanel 11 install
    If so I would like to know the results on it after doing it a dns check was pulling all kinds of errors
    the install rpm page just went blank altogether

    Anyone else have these sort of issues
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Could you paste in the errors?
     
  3. psychodreams

    psychodreams Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    lol

    I would but I had to go back to 10
    Anyone got a domain on cpanel 11 they can paste there results from a dns report
    you can blank out the domain i just want to know if its working right for anyone or if something wend bad with my setup twice
    Id love to go back to 11 but i dont need dns problems people were having to wait for dns updates just for sites to work after the upgrade
    I had at least 12 red areas on dns report where on 10 I have none.
    Im half tempted to try it again but Im sure the datacenter is getting def up with me bu now I quit submitting tickets and resrted stricttyl to phone directly while having this forum open for searches. Seemed to be having a lot of problems with reloading bind and having probnlems with named
    It was shwoing my nameservers had no A records when they did. ILOL I even tried to downgrade to 10 had to call have them expire the license and reissue to 10 and had them reinstall 10 over the old one. when that happened i couldnt upgrade of course because my resolve.conf uses nameserver ip's on the server so i had to add in the datacenters ip's in the resolve .conf then it had a lot of problems when trying to run and update specifically spamassassin I had to manually get named running myself somehow after I did a tail on the errors it was saying bad zone on the domain which has the nameservers which wasnt good i terminated the account and restored a backup reinstalled bind manually then i finally got bind to start. Seems like cpanel 11 has some bind issues. I would really love to see someones dns report on a cpanel 11 server with fedora 5 to see what it spit out.
     
    #3 psychodreams, Jun 10, 2007
    Last edited: Jun 10, 2007
Loading...

Share This Page