The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone here using CloudLinux 6 at Softlayer?

Discussion in 'CloudLinux' started by Metro2, Mar 6, 2015.

  1. Metro2

    Metro2 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    376
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If so, can you please post your server specs?

    Anyone with CloudLinux 6.x 64 bit, if you don't mind posting your server specs - most importantly your CPU - I would really appreciate it. Thank you!

    EDIT - removed information that was distracting from this request.
     
    #1 Metro2, Mar 6, 2015
    Last edited: Mar 7, 2015
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,471
    Likes Received:
    199
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Softlayer stated this?
     
  3. Metro2

    Metro2 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    376
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes. Global Sales in fact.
     
    #3 Metro2, Mar 7, 2015
    Last edited: Mar 7, 2015
  4. smoge

    smoge Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2004
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am on several instances what's the issues? No problems for me.
     
  5. Metro2

    Metro2 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    376
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you smoge.

    On any of those instances do you happen to have CloudLinux 6 running on boxes with x10 motherboards with Xeon 1270 CPU's?

    I was told that CL 6.x is not compatible with the x10 motherboard with 1270 cpu in their DAL09 data center, which is really strange since https://store.softlayer.com/configure allows us to order it. After placing an order I was told that it could not be provisioned because the only version of CloudLinux compatible with x10 motherboard with 1270 cpu at DAL09 is CloudLinux 5.x so I'm just trying to figure out how others have been able to get CL 6.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,830
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I communicated with Igor over at Cloud Linux and concluded there are no known issues with Cloud Linux running on x10 motherboards. Statistics show there are plenty of servers running Cloud Linux on that motherboard. Hardware compatibility issues with Cloud Linux are typically only found with hardware that requires binary drivers. You can view the hardware requirements for Cloud Linux at:

    http://docs.cloudlinux.com/index.html?hardware_compatibility.html

    Thank you.
     
  7. Metro2

    Metro2 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    376
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you cPanelMichael, for the confirmation. This is a very strange situation. I was able to order the servers with CL 6.4 and then when it want to provisioning they said 6.4 was not compatible, and offered me the choice of 6.5 or 5.x. So I asked to go with 6.5. The next day I got a call from sales telling me that no version of CL 6 would be compatible with the x10 board Xeon 1270 at Softlayer's DAL09 DC, and that only CL 5.x would work. Since then I've been corresponding directly between CL support and SL sales, and CL support of course says there's no issue but for some reason SL says they're trying to find the appropriate hardware to complete the builds. I'm befuddled by it all because these are standard servers we're talking about here, and available for order right on the SL order page. Feels like there's a piece of information I'm not being given...
     
  8. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,830
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I recommend asking SoftLayer for specific details about why that hardware is not compatible with CL6. That should help pinpoint the source of any misunderstandings.

    Thank you.
     
Loading...
Similar Threads - Anyone here using
  1. unco
    Replies:
    3
    Views:
    135

Share This Page