The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone successfully running Joomla?

Discussion in 'General Discussion' started by goodbot, Apr 1, 2015.

  1. goodbot

    goodbot Member

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I need help figuring out a workable EasyApache config in order to be able to run Joomla 3.4 (the latest at this time). I'm having all sorts of problems: blank white pages when I get two or three levels down a selection path, and inability of the Installation script to get past the first page.

    Any helpful suggestions?
     
  2. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Have you checked the error logs exactly what error you are getting while accessing the joomla pages ?
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,762
    Likes Received:
    662
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    You may want to review the individual error_log files within the account to see if more information is available. Also, did you review the installation instructions for Joomla and verify all required modules and PHP values are configured?

    Thank you.
     
    Webdesign-team likes this.
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,465
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:

    Which Default Profile in EasyApache did you select?
     
  5. Webdesign-team

    Webdesign-team Registered

    Joined:
    Apr 9, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Essex
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I had a similar problem with [Removed] after putting the site live from development server I was getting a complete blank screen when trying to run the akeeba backup installation process I did have a series of modules, plugins and components installed. I fixed this issue by changing the php version in cPanel to the latest version, maybe this is the solution for you but can't be sure without any more info. I have successfully set up and developed over 100 joomla websites in cPanel all working successfully
     
    #5 Webdesign-team, Apr 9, 2015
    Last edited by a moderator: Apr 10, 2015
Loading...

Share This Page