The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache and bind failed

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by welo, May 4, 2004.

  1. welo

    welo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I just upgraded my FC1 kernel, rebooted, and now in the WHM under Server Status > Service Status I'm showing Apache and bind both failed (with those big red dots). I restarted both services and still get the error.

    It must be an illusion since if they really were down I obviously wouldn't even be accessing my server, but the errors would seem to indicate something wrong somewhere. Ideas?
     
  2. welo

    welo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Nevermind. I updated Apahce and the errors are gone.
     
  3. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The Cpanel Server Status page takes about 10 minutes to update any changes. ;)
     
  4. welo

    welo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hmm. Okay, thanks. Will file that away for future reference. :)
     
Loading...

Share This Page