The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache Bug - is this normal or a bug?

Discussion in 'EasyApache' started by DReade83, Jul 15, 2007.

  1. DReade83

    DReade83 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cheshire, UK
    I've set a "ErrorDocument 404" in my htaccess file, which works when I type an incorrect URL.

    However if I type "%2F", which is the encoded way of writing a "/", and hit enter, I get the generic Apache error 404 page which complains an error 404 page doesn't exist, when it does..!

    Found this when I redirected a page using PHP to an encoded link which didn't exist.
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Doing a quick Google Search, I found this which may explain this intended behavior of Apache:

    http://mail-archives.apache.org/mod...2.mbox/<9612031142.aa27069@paris.ics.uci.edu>
     
  3. DReade83

    DReade83 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cheshire, UK
    Good find. Thanks David.
     
Loading...

Share This Page