Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Apache build is failing after MySQL update

Discussion in 'EasyApache' started by khav, Jul 11, 2014.

  1. khav

    khav Registered

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I had to upgrade to MySQL 5.5 to be able to update cpanel.Then i updated cpanel but when i run EasyApache every build is failing for an unknown reason.

    Yum -y update is also not working properly


     
  2. khav

    khav Registered

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    My webhost managed to bring site only . IPalias service was not started automatically after apache rebuild for some reason

    - - - Updated - - -

    i mean bring site online.....stupid typo
     
  3. khav

    khav Registered

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Can't update clamav due to some weird dependacy error

    Hope someone can help me out ...been struggling with this for 1 hour

     
  4. iserversupport

    iserversupport Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2013
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It seems like a conflict between clamav package

    What is the result of rpm -qa | grep clamav
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,749
    Likes Received:
    1,884
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    The output shows that you are using the EPEL repo with YUM in the /etc/yum.repos.d directory. This is not standard. Are you using this repo for a specific package?

    Also, please feel free to open a support ticket using the link in my signature if you want us to take a closer look. You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice