The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache help!

Discussion in 'EasyApache' started by Jackula, May 31, 2003.

  1. Jackula

    Jackula Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've updated my apache today the 31st via easyapache, then downloaded latest from layer1, and reinstalled it over my current cpanel. Now whenever I create a new account it would shut down my apache and my apache will not start, anyone know why?

    I'm using Redhat 7.3, and I noticed some errors during the creation of my account.

    Here's my account creation log:

    WWWAcct 6.0 by J. Nick Koston

    +===================================+
    | New Account Info |
    +===================================+
    stuff here removed
    +===================================+
    User rantage added
    Keeping Shell Access
    Copying skel files from /root/cpanel3-skel/ to /home/rantage/
    edquota: Can't initialize quota on /dev/hda8: No such file or directory
    edquota: Can't initialize quota on /dev/hda2: No such file or directory
    edquota: Can't initialize quota on /dev/hda3: No such file or directory
    No filesystems with quota detected.
    Name Virtual Host already exists
    Added Entries to httpd.conf (noip)
    Added DomainAlias Entry
    Added Named Entry
    Added Named File
    Restarting NameServer
    Restarting apache
    httpd: no process killed
    Ftp Password Files synced
    Vhost Passwords synced
    wwwacct creation finished
    Account Creation Complete

    thank you!
    Jack

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. concreteman

    concreteman Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    sillycone valley
    ssh into your server if you can and restart httpd... watch the errors and then you should know more.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Jackula

    Jackula Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It says there's an error in line 1129 in my httpd.conf file, I go there and I have no idea how to fix it. It reads:

    <VirtualHost 69.22.169.75>
    ServerAlias www.rantage.com rantage.com
    ServerAdmin webmaster@rantage.com
    DocumentRoot /home/rantage/public_html
    BytesLog domlogs/rantage.com-bytes_log (line 1129)
    User rantage
    Group rantage
    ServerName www.rantage.com
    CustomLog domlogs/rantage.com combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/rantage/public_html/cgi-bin/
    </VirtualHost>

    Please help me?

    thanks in advance!
    Jack

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. hostcp3

    hostcp3 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2002
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Try running this from root in SSH

    /scripts/rebuildhttpdconf

    or and


    /scripts/rebuildhttpdconffromproftpd


    but first and as always make a backup of your httpd.conf

    at

    /usr/local/apache/conf

    cp httpd.conf httpd_31may.conf

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Jackula

    Jackula Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    herm... i've made a rollback for all my config files so I can config my server from scratch. But now, whenever i create an account, it gives the message:

    Missing HOST Config Line in /etc/wwwacct.conf

    Account Creation Complete!!!

    Thanks again

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. phpcoder

    phpcoder Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Go into Edit Setup and go to:

    Home Directory Prefix:

    Make it say: home

    EDIT: Woops, didn't see this was months ago hehe
     
Loading...

Share This Page