The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

apache never install with cpanel in vps

Discussion in 'EasyApache' started by aldesha989, Jan 21, 2009.

  1. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello

    i want know whay apache never install with cpanel in vps

    i have node and creat vps and install cpanel but never apache install
    i must install menul evrey time

    i have make install to cpanel with this command

    yum -y update
    cd /home
    wget http://layer1.cpanel.net/latest
    sh latest
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Apache should install automatically when you install cPanel/WHM in a supported environment. I recommend letting our technical analysts take a look at this for you: http://tickets.cPanel.net/submit
     
  3. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can you tell me if must do any think for apache install with cpanel
    support never tel me how
     
  4. rhenderson

    rhenderson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    785
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oklahoma
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    How much memory do you have?
     
  5. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i give them alot of memory
    like 2048M
     
  6. rhenderson

    rhenderson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    785
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oklahoma
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What happens us you type

    service httpd configtest

    in shell?
     
  7. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    command httpd not found :S
     
  8. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Part of the cPanel/WHM installation process is installing Apache. This is done automatically, you don't need to do anything to install Apache.

    If Apache is not being installed, that is an issue you should permit us to investigate.
     
  9. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can you tell mee how to install cpanel in vps
    all thing i must do and thank you
     
  10. aldesha989

    aldesha989 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Installing Apache...
    ++.+.++..+++++.+.Done

    but nevre install
     
Loading...

Share This Page