The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache not compiling/updating?

Discussion in 'EasyApache' started by Jeff75, May 23, 2005.

  1. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have to enable the EXIF option in PHP. Whenever I go to recompile it in WHM it doesn't come up with any errors then it says Apache has restarted. When I check the info.php file with phpinfo(); the build date doesn't update so it seems like apache is not recompiling/updating. i've tried restarting apache manually and it still doesn't change. I'm running the latest STABLE version for FreeBSD and when I recompiled APache a week ago after updating Cpanel it worked fine.

    Any ideas how to get Apache to update?
     
  2. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Turns out it keeps bitching when I enable IMAP and OpenSSL. It shows up with something like --with-ssl in red for both modules when I compile it. Does anyone know how to add -ssl or whatever to the updater for WHM so it will compile IMAP and OpenSSL?
     
  3. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Could you please recompile apache with /scripts/easyapache and select the option 6
    If you get any error, please paste it. here.
     
Loading...

Share This Page