Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Apache not working but running

Discussion in 'EasyApache' started by mahdy_sharifi, Feb 11, 2015.

  1. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :

    our server apache running but not can open any website , I can't see any issue in error_log , Also i even run easyapache but problem not resolved.

    following issue exists :

    1) when easyapache working I see following error :

    my /etc/hosts :
    Code:
    127.0.0.1               localhost.localdomain localhost
    144.76.xxx.xx           server5.mydomain.net server5
    ::1             localhost localhost.localdomain localhost5 localhost5.localdomain5
    and firewall and iptables stopped .
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,802
    Likes Received:
    1,896
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    Are you sure it's an Apache issue and not an issue with your DNS? Are you using valid resolvers in your /etc/resolv.conf file? Do your domain names resolve to the server?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice