Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Apache problem [not sure how to better describe it]

Discussion in 'EasyApache' started by Illusion, Aug 16, 2005.

  1. Illusion

    Illusion Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    All was working fine a few hours ago. We were installing some things, one of them being mod_mono. Everything we had done up to that installation had gone fine. Once installed, though, Apache just stopped working. I tried rebooting the box, restarting apache, nothing worked. I just own the server, I don't manage it. What could be the problem?
     
  2. flash7

    flash7 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Try to unistall mod_mono :D
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    If apache is not running, you need to check the apache log and error files for errors and fix them.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Illusion

    Illusion Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Yeah, I got it fixed. Somehow, someone couldn't install mod_mono via cpanel correctly :|
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice