The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache update problem

Discussion in 'EasyApache' started by rajesh_, Sep 4, 2007.

  1. rajesh_

    rajesh_ Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,
    When i am trying to apache update by checking GD Tick mark...its saying page cant be displayed. what may be the reason ? where as i am able to update

    # Update Server Software
    # Update System Software


    Please help.
     
  2. cagdas123

    cagdas123 Registered

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi.

    I cant downgrade apache on whm/cpanel.
    Php verison 5.2.3 from 4.4.7 updated.
    After php version 4.4.4 from 5.2.3 update.Apache restart ok.but I have a big problem.

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@dogalmarketim.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Please help me.
     
  3. shashank

    shashank Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Did you enable phpsuexec when you upgraded by chance ? Check the error_log and suexec_log on the server to see what the issues are with the 500 error.
     
  4. rajesh_

    rajesh_ Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    still not able to update..please help me...

    is there any possibility to add GD support to my server using SSH?
     
  5. Rooter

    Rooter Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, Texas, U.S.A.
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You could use EasyApache via SSH as follows; however, use caution when selecting options you're not yet familiar with:
    /scripts/easyapache

    Before doing that, I would run upcp to ensure you have the latest version of cPanel for your configured cPanel build tree.
    /scripts/upcp --force
     
  6. rajesh_

    rajesh_ Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thank you ...i installed successfully.
     
Loading...

Share This Page