The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache updated, now I have problems

Discussion in 'EasyApache' started by NetX, Aug 1, 2003.

  1. NetX

    NetX Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I updated Apache to 1.3.28, and now aplications like modernbill does not work.

    I get this error:

    Fatal error: The ionCube Loader is only compatible with either the PHP Accelerator, Zend Optimizer or Zend Accelerator. Please contact support@ioncube.com if you require assistance. in Unknown on line 0


    -----------------

    I have Zend Optimizer installed on my server.

    Any idea?


    Thanks for your help.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    I had that same problem once, and deleting and then uploading the index.php file for MB made it start working again. It probably won't help, but it won't hurt.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. NetX

    NetX Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks casey, unfortenately it did not work for me :(

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. tAzMaNiAc

    tAzMaNiAc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sachse, TX
    What is weird, is Modernbill works ok for me. But rs-freddo's SEWS program would not work for me unless i put ionCube within it's directory.. (along with the SEWS program itself).

    Hmm..

    Brenden

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. NetX

    NetX Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have fixed the problem. I updated MB to a new Build (basen on Zend) and now all works fine ;)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page