The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache v2.x vs cPanel

Discussion in 'EasyApache' started by Host4u2, Apr 4, 2007.

  1. Host4u2

    Host4u2 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2002
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When will Apache v2.x be supported by the cPanel???
     
  2. stargatesg1

    stargatesg1 Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It is Supported but only

    It is Supported but only in the Edge Release of cPanel.
     
  3. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Apache 2.0.59 and 2.2.3 is already supported by Cpanel in the EDGE tier ...

    We've been using Apache 2 with Cpanel for roughly about a year now.
     
  4. stargatesg1

    stargatesg1 Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I think what is going to happen eventually

    cPanel will end up being a on-going update procedure just like windows XP but not as bad.
     
  5. asiams

    asiams Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hokkaido, JAPAN
    Is there any step by step instruction to upgrade to Apache 2?

    I have just upgraded to Cpanel EDGE. Now I would like to upgrade Apache to version 2.

    Is there any instruction on how to upgrade apache to version 2?

    Some suggested to use /scripts/easyapache but it gave me errors and did not go through.

    Is there any step by step instruction on this kind of upgrade?

    Thanks.

    asiams
     
  6. m0rpheu5

    m0rpheu5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil, Curitiba/PR
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    same doubt
     
  7. ramprage

    ramprage Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2002
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
  8. asiams

    asiams Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hokkaido, JAPAN
    I have upgraded, but did not show in Cpanel

    Hi ramprage,

    Thank you for the info.

    I have upgraded it, but Cpanel did not indicate the upgrade. Is there any file(s) I need to modify in order to indicate the upgrade? Or should I run something from WHM?

    Thanks.

    asiams
     
Loading...

Share This Page