The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache won't restart after installing wildcard SSL in WHM - PROBLEM sites offline

Discussion in 'EasyApache' started by Niels Leenders, Jan 14, 2011.

  1. Niels Leenders

    Niels Leenders Registered

    Jan 14, 2011
    Likes Received:
    Trophy Points:
    After installing a wildcard SSL in WHM Apache won't start anymore. My websites are offline and I can't find the failure in the httpd.conf. WHM reports:

    pache restart failed. Unable to load pid from pid file and no httpd process found in process list.

    If apache restart reported success but it failed soon after, it may be caused by oddities with mod_ssl.

    You should run /scripts/ssl_crt_status as part of your troubleshooting process. Pass it --help for more details.

    Also be sure to examine apache's variouse log files.
    Apache Restart Output:
    [Fri Jan 14 19:22:10 2011] [error] VirtualHost *:80 -- mixing * ports and non-* ports with a NameVirtualHost address is not supported, proceeding with undefined results
    [Fri Jan 14 19:22:10 2011] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

    [Fri Jan 14 19:22:10 2011] [error] Unable to configure verify locations for client authentication

    Any help is appreciated a lot, I'm struggling and doin' my utmost to get the websites running again.

    Kind regards, Niels Leenders

Share This Page