The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apache won't start after adding SSL

Discussion in 'EasyApache' started by JeremyV, Oct 2, 2003.

  1. JeremyV

    JeremyV Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Very odd, I have 4 servers, 3 work great regarding SSL, but this one is giving me all of the trouble in the world! Basically... when I add the <IFDefine SSL> blah blah crap for that domain that needs SSL, apache won't restart. But as soon as I remove that SSL information from httpd.conf, apache will start as normal.

    I've done this dozens of times... yet this is the first time I've had this kind of trouble. Any ideas? I can also put the cert and apply this exact info to another server and it doesn't affect apache at all and the SSL works perfectly...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. JeremyV

    JeremyV Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This is in the error log when this happens:

    Warning: User directive in <VirtualHost> requires SUEXEC wrapper.
    Warning: Group directive in <VirtualHost> requires SUEXEC wrapper.

    How do you set the SUEXEC wrapper inside the virtualhost settings? I have never had to do this before :confused:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Worelock

    Worelock Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Getting the same problem here.
    This has just started to happen in the last day.

    Warning: Group directive in <VirtualHost> requires SUEXEC wrapper.
    Warning: User directive in <VirtualHost> requires SUEXEC wrapper.
    Warning: Group directive in <VirtualHost> requires SUEXEC wrapper.

    Could this have something to do with a cpanel update?

    Paul
     
  4. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    ok, make sure suexec is compiled in apache and try /scripts/initexec ,

    Regards,
    Brent
     
Loading...

Share This Page