The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

APF x Cpanel strange behaviour

Discussion in 'General Discussion' started by cix, Jun 9, 2011.

  1. cix

    cix Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello guys,
    After enabling APF on my server, I got a strange behaviour with a few customers.

    When they tried to download their messages through POP3, outlook delivered an error:

    Servidor: 'mail.hostabcde.com'
    ID Windows Live Mail: 0x800CCC0F
    Protocolo: POP3
    Porta: 995
    Segura (SSL): Não

    From prompt - using telnet:
    ERR Cannot connect to POP server 75.126.xxx.xxx <75.126.xxx.xxx:995>, connect error 10060. Connection failed

    When I disabled APF, it worked fine.

    So for some reason, it seems like a port forward from 110 to 995, however for many customers that problem doesn't occur...

    Any idea what could be the problem?

    PS: I won't use CSF. Thanks very much.
     
  2. vanessa

    vanessa Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia Beach, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Are you maybe not allowing enough connections for pop-ssl? Check WHM > Mailserver configuration and make sure you're allowing enough connections for the whole server and per IP.
     
Loading...

Share This Page