The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

API - Listing Accounts

Discussion in 'General Discussion' started by andyf, Sep 16, 2002.

  1. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    Since the &Listing accounts is much faster.& appeared in the WHM News, it seems that the 'listaccts' function of the php API no longer returns any information, before I post a bug for this, can anyone else confirm it?

    Thanks,
    Andy
     
  2. Saeven

    Saeven Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ottawa
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Twitter:
    Is it confirmed that listaccts doesn't do anything anymore? I've noticed empty returns as well. What is the alternative to list accounts using the WHM API now? (PHP)

    Cheers.
    Alex
     
  3. Saeven

    Saeven Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ottawa
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Twitter:
    Anyone? Staff? ^^^
     
  4. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    I found the problem to be in the headers the httpd returns, the script expects a coupld of newlines and returns between the headers and the data, but the number/sequence has changed.

    Have a look a the Accounting.php.inc and specifically the part which handles the http response.

    I believe this problem doesn't occur if you have CURL enabled.
     
  5. h2oski

    h2oski Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2001
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    did anyone find a solution to this?
     
  6. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    +-------------------------------------------------------------+
    Sun Dec 14 22:46:23 EST 2003
    8.5.5-EDGE_6
    ---------------------------------------------------------------
    fix a possible bug in php Accounting.php.in
    ---------------------------------------------------------------
     
  7. Netmaking

    Netmaking Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No solution still? I'm experiencing the exact same problem and I'm not using SSL. It seems that the error resides somewhere in the whmreq() function of the Accounting.php.inc file.

    Sincerely,

    Eirik Johansen
     
Loading...

Share This Page