The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ARGH! First restart since cPanel install!

Discussion in 'General Discussion' started by RudiVisser, Sep 30, 2006.

  1. RudiVisser

    RudiVisser Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Okay this is bad, real bad.

    Memory was running a bit high, so I restarted the server (Gracefully from WHM).

    When it's back up (Partially) I get this email:
    cpsrvd on orb.magesoftware.com failed

    cpanel@orb.magesoftware.com
    to me
    cpsrvd failed @ Sat Sep 30 22:21:29 2006. A restart was attempted automagicly.

    And cPanel, WHM, My main domain doesn't work.

    I goto shell:
    root@orb [~]# /usr/local/cpanel/cpsrvd start
    ==> cpsrvd 10.9.6 started
    Waiting to bind to port 2082 (Address already in use)....
    Waiting to bind to port 2082 (Address already in use)....
    Shutting Down...

    So that's broken, then I tried this:
    root@orb [~]# /etc/init.d/named start
    Starting named: named: already running [FAILED]
    root@orb [~]# /etc/init.d/named restart
    Stopping named: [ OK ]
    Starting named: [ OK ]
    root@orb [~]# /etc/init.d/cpanel restart
    Stopping cPanel services: [ OK ]
    Stopping pop3 services: [ OK ]
    Stopping cPanel log services: [FAILED]
    Stopping cPanel Chat services: [ OK ]
    Stopping Melange Chat services: [ OK ]
    Stopping InterChange services: [FAILED]
    Stopping cPanel ssl services: [ OK ]

    Stopping mailman services: Shutting down Mailman's master qrunner

    Starting eximstats: [ OK ]
    Starting cPanel services: [ OK ]
    Starting cPanel Log services: [ OK ]
    Starting pop3 services: [ OK ]
    Starting cPanel Chat services: [ OK ]
    Starting Melange Chat services: [ OK ]
    Starting cPanel ssl services: [ OK ]
    Starting mailman services: Starting Mailman's master qrunner.


    And we still have nothing.

    Please help me get my cPanel running again! Like I say this is my first restart since cPanel installation. :( :( :( :(
     
  2. RudiVisser

    RudiVisser Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Boy don't I feel stupid:

    iptables --flush to the rescue :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  3. rsaylor

    rsaylor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    160
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Thanks for posting the solution, this could be usefull for others facing this problem in the future.
     
  4. C0n5ci3n53

    C0n5ci3n53 Registered

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Been having the same problem since the installation, I hope this "iptables --flush" fixed it =] I guess I'll know after the next reboot, thx!
     
Loading...

Share This Page