Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

attachments

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Final-Solution, Jul 25, 2008.

  1. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    My horde is working fine, except that all attachments are showing up at the bottom in base64 and "unnamed". Downloading "unnamed" as a file won't work.

    Any way to fix this? I've got several videos, as well as regular images that are being displayed this way :/ Not sure why and haven't been able to find much help online yet. Maybe I'm just looking in the wrong places?
     
  2. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    :: bump ::

    Still having this issue, not sure what it is so I haven't had any luck googling an answer :/

    When someone is sending me an image it's not showing up.

    How can I get Horde to show the pic, or at least let me download it instead of giving me a file named "unnamed" which won't let me view it correctly? :/
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice