The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Auto Certificate and Chrome Browser sometimes no data on page

Discussion in 'Security' started by hmibarrylsalter, Aug 7, 2017.

  1. hmibarrylsalter

    hmibarrylsalter Registered

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm sorry, I don't know how to search the answer for this situation.. It is similar to "Is Comodo SSL in AutoSSL a self-signed certificate?" but the answer is not for my situation or at least I don't think so.. here is what is going on:

    I've gotten calls from two clients. Both unable to see their websites. One is using three android cell phones, two the same, he is in New York. I thought it was his carrier or the browser on his phones. The second customer has a laptop in Texas using DSL. Ruled out carrier. Here is what I've tested and the problem..

    Android phones, using Google Chrome, Texas laptop also using Chrome. Websites in question work if using Firefox or IE.

    5 websites tested:
    1) site using purchased certificate on old plesk server - WORKS
    2) site using NO SSL on cpanel server - WORKS
    3) Ny site using comodo 90 day auto - shows no data on page error
    4) Tx site using comodo 90 day auto - shows no data on page error
    5) [Removed] using comodo 90 day auto - shows no data on page error

    The exact error on page is:

    This page isn’t working

    [Removed]didn’t send any data.
    ERR_EMPTY_RESPONSE

    [Removed] and I have searched but I have no idea what to really search for but I can't imagine I'm the only one with this issue.) Also there are plenty of people saying on youtube they have a solution but it's to fix Chrome but Chrome isn't broke or just to get views for points with Google ad views. Another words, no help..

    Sure appreciate your time, whoever you are that has experienced this and knows what I'm doing wrong on my cpanel server.. It has me lost..

    Barry,
     
    #1 hmibarrylsalter, Aug 7, 2017
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2017
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,171
    Likes Received:
    1,295
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hmibarrylsalter likes this.
Loading...

Share This Page