Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED Auto SSL for all domains?

Discussion in 'Security' started by grabyourhosting, Jun 20, 2017.

Tags:
  1. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I don't want to add ssl just to 10 domains and I don't want to search for every account. Can I enable autossl for every domain? Any commands? Thank you.
     
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,488
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Just select the proper configuration from the AutoSSL to use the AutoSSL to monitor and create the SSL for you.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    The AutoSSL feature is enabled by default, but you can browse to the "Manage Users" tab in "WHM >> Manage AutoSSL" to select all users and enable AutoSSL on all accounts.

    Thank you.
     
  4. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Well, the problem is that the checkbox for autossl is disabled for the default list. Even, if I create a new feature list. It's grayed out. I can't even checkmark it. It says: 3:26:40 AM “user” does not have the required feature “autossl” for many of the domains in the logs.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Is "AutoSSL" selected as part of the "disabled" feature list in "WHM >> Packages >> Feature Manager"?

    Thank you.
     
    grabyourhosting likes this.
  6. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes. I just unchecked it and now it works. Thanks!
     
    cPanelMichael likes this.
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm happy to see that helped. Thank you for updating us with the outcome.
     
    grabyourhosting likes this.
Loading...

Share This Page