The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autorespoder problem

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Nov 29, 2002.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    when inserting an autoresponder quite long for example this
    below ...

    =====================
    &HTML&

    &HEAD&
    &TITLE&Nuova pagina 3&/TITLE&
    &/HEAD&

    &BODY&

    &P&&FONT COLOR=&#808080&&Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
    Hello Hello Hello &/FONT&&/P&
    &P&&FONT COLOR=&#808080&&Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
    Hello Hello Hello &/FONT&&/P&
    &P&&FONT COLOR=&#808080&&Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
    Hello Hello Hello &/FONT&&/P&
    &P&&FONT COLOR=&#808080&&Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
    Hello Hello Hello &/FONT&&/P&
    &P&&FONT COLOR=&#808080&&Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
    Hello Hello Hello &/FONT&&/P&

    &/BODY&

    &/HTML&
    =====================

    the success page doesn't load , instead I receive this page

    res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/dnserror.htm#http://www.mydomain.com:2082/frontend/bluelagoon/mail/doaddars.html


    Using short autoresponder messages , no problem .
    Any way to fix it ?

    thank you
     
Loading...

Share This Page