The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoresponder Help..

Discussion in 'General Discussion' started by g-e-tech.com, May 24, 2005.

  1. g-e-tech.com

    g-e-tech.com Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey people.
    OK i am trying to get an autoresponder i created to display information submitted in the form field i created using frontpage. So heres the code


    <p><font face="Verdana" size="2"><b>Dear <!--webbot bot="ConfirmationField" S-Field="firstname" --> <!--webbot bot="ConfirmationField" S-Field="lastname" -->,<br>
    <br>
    Your application for our&nbsp; web hosting has been approved.<br>
    <br>
    </b>Your application has been approved. However, before you can get it you need
    to make a payment</font></p>
    <p><font face="Verdana" size="2">The amount to be paid is $<!--webbot bot="ConfirmationField" S-Field="plan" -->/Month.
    If you selected to pay yearly. times by 12.</font></p>

    However, That is not working, it displays them as blanks so i tried it this way
    <p><font face="Verdana" size="2"><b>Dear%firstname% %lastname%
    <br>
    Your application for our web hosting has been approved.<br>
    <br>
    </b>Your application has been approved. However, before you can get it you need
    to make a payment</font></p>
    <p><font face="Verdana" size="2">The amount to be paid is $%plan%/Month.
    If you selected to pay yearly. times by 12.</font></p>
    But that shows in the email as %whatever%
    I need some help guys. Any would be appreciated

    Thanks.
    Evan Walsh
     
Loading...

Share This Page