Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Autoresponder & HotLink

Discussion in 'General Discussion' started by torwill, Sep 5, 2002.

  1. torwill

    torwill Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Autoresponder & HotLink

    Hi, I have problems using Autoresponder and HotLink.

    When I use autoresponder on the MAIN mail account. I will get an auto-reply, but then I won't be able to get mails. After I delete autoresponder. Then it go normal again ( can receive email ).

    As for HotLink, I noticed that when I put more extensions to allow link, it is not showing in the CPanel, but only the default 5 &jpg,jpeg,gif,png,bmp&. I checked into .htaccess file. What I've added like mp3,midi,asf,wav are there. Is this a bug or something?

    Also, is HotLink Prevention able to let links like &http://www.test.com/gb.php?user=ABC& work? I've tried so many times. And it just won't show pictures which are allowed to show. Simple urls like &http://www.test.com/& work well.

    Any comments appreciated!!

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice