The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoresponder not saving

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Paingod, Apr 21, 2008.

  1. Paingod

    Paingod Registered

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I have about 100 cPanel accounts setup with WHM on my server. On every domain's account I can add an autoresponder for email accounts and they save fine, except for 1 account that does not save. I get the message " The auto-responder test@fakedomain.com was successfully created. " However it does not show up in the list of Current Auto Responders. And like I said this works for every other account on the server. Unfortunately I can't just blow away this account because of all emails they could potentially loose.

    Can anyone tell me how I can even start to troubleshoot this? :confused:

    Thanks in advance! :D
     
  2. Paingod

    Paingod Registered

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any help at all would be great....
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I recommend submitting a support ticket regarding this: http://tickets.cpanel.net/submit

    I could speculate about permissions and whatnot, but our technical analysts are very efficient at determining the cause of a problem and resolving it :).
     
Loading...

Share This Page