Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Autoresponder not working properly

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Clar, Feb 13, 2019.

  1. Clar

    Clar Registered

    Joined:
    Feb 13, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Philippines
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I've set-up two autoresponders, but there's only 1 that's working. I've tested both autoresponders with different email sites such as Gmail, Yahoo Mail and Outlook but there's only one that's working. I tried to use Horde, Roundcube or Squirrelmail, and both responder email gets sent. I don't know what's wrong.

    PS: The interval is set at 30 minutes.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    47,325
    Likes Received:
    2,157
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello @Clar,

    Your cPanel Access Level on your forums profile shows "Website Owner". If that's correct and you don't have root access to the server, then this is something you should report to your web hosting provider. They will be able to review the Exim logs to determine what exactly is happening to the missing automatic responses.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice