The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoresponders

Discussion in 'General Discussion' started by youphoto, Dec 14, 2004.

  1. youphoto

    youphoto Registered

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How can i configure the autoresponder. I have tried with no results:

    email: 4youphoto@4youphoto.com (email of the account, that is in use in the form page)
    from: 4youphoto
    subject: form page title

    Character Set: us-ascii (default setting)


    this is the message that i get:

    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    webmaster@phoenix.vosn.net
    Unrouteable address

    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

    Return-path: <youphoto@phoenix.vosn.net>
    Received: from youphoto by phoenix.vosn.net with local (Exim 4.43)
    id 1CeLj5-00056O-DB
    for webmaster@phoenix.vosn.net; Tue, 14 Dec 2004 16:05:03 -0700
    To: webmaster@phoenix.vosn.net
    X-Autorespond: Comprar
    X-Loop: webmaster@phoenix.vosn.net
    From: "4youphoto" <4youphoto@4youphoto.com>
    Content-type: text/html; charset=us-ascii
    Subject: 4youPhoto-Compra On-Line
    Message-Id: <E1CeLj5-00056O-DB@phoenix.vosn.net>
    Date: Tue, 14 Dec 2004 16:05:03 -0700


    thanks for your time and help, :confused:

    filipe
     
  2. ylz

    ylz Registered

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Filipe, did you find any solution?

    I'm actually havin the same problem here. Exim seems to set a totally wrong Return-path value to the top of the mail header

    - Dan
     

Share This Page